Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ONDUIDELIJKE TOEKOMST CRUYFF COURT SCHIEDAM

SCHIEDAM- Er zijn zorgen over het voortbestaan van het Cruyff Court op de Parkweg in Schiedam. Nu ook de laatste flats in het gebied worden afgebroken is onduidelijk wat er met het sportveldje gaat gebeuren. Wethouders Antoinette Laan (VVD) kan er niets met zekerheid over zeggen.

Het Cruyff Court zou op een andere plek in de wijk terugkeren, zo is gisteravond gesuggereerd tijdens de raadscommissie. Laan: “Ik ga vragen wat hiervan precies de bedoeling is. Ik heb ook begrepen dat het terugkomt, maar waar het precies terugkomt en op wat voor een termijn en hoe en wat, dat kan ik op dit moment niet beantwoorden. Ik zal hierop terugkomen.”

Vanmiddag om 14.30 uur start het feestelijke project Cultuur@Cruyffcourts op de Parkweg. Jongeren kunnen meedoen aan verschillende workshops, zoals hiphop, fotografie, Freestyle Football, beeldende kunst en circusactiviteiten. De activiteiten gaan de hele maand juni door op donderdag van 14.30 tot 16.30. Meedoen is gratis. Het programma staat op www.cultuurcruyffcourts.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *