Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ONDERZOEK SCHIETINCIDENT VILLASTRAAT SCHIEDAM-OOST

SCHIEDAM- De man die afgelopen weekend gewond raakte bij het schietincident in de Villastraat in Schiedam-Oost is een 21-jarige inwoners van Rotterdam. De gewonde man is aangehouden, zijn rol in het incident wordt onderzocht. Tegelijk is de politie op zoek naar meer verdachten.

Rond 24.00 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag belden getuigen de politie dat er een mishandeling had plaatsgevonden in een woning in Oost. Toen agenten daar aankwamen, bleken er meerdere mensen in huis te zijn, onder wie een bebloede man. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis. Uit het onderzoek blijkt dat er ook een schot gevallen is. Het is onduidelijk of er iemand geraakt is.

Het onderzoek loopt. Er is sporenonderzoek verricht en met verschillende getuigen gesproken. Een aantal verklaart dat er na het incident een aantal mannen is weggerend bij de woning en dat er een ‘kleine’ auto zou zijn weggereden. De politie hoort graag of er meer mensen zijn die men nog niet gesproken heeft, die iets hebben gezien, iets weten, of op beeld hebben wat de politie kan helpen bij dit onderzoek.

Laat het weten via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *