WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ONDERZOEK OVERVAL VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De politie is een onderzoek gestart naar de overvaller van woensdagochtend op de tabakszaak aan de Reigerlaan in Vlaardingen-Holy .

De Forensische Opsporing heeft gezocht naar sporen, omliggende winkeliers en omwonenden zijn in een buurtonderzoek bevraagd en er wordt gekeken of er bruikbare camerabeelden zijn. Ook komt de politie graag in contact met mensen die ten tijde van de overval in de buurt van de Reigerlaan waren en de twee mannen heeft zien aan komen lopen of heeft zien wegrennen.

Even na acht uur ’s morgens was de eigenaar van de winkel aan de achterzijde, zoals elke ochtend, bezig met het binnen halen van de nieuwe kranten toen hij opeens van achteren werd vastgepakt en met een mes werd bedreigd. De overvaller duwde hem naar binnen, waardoor de eigenaar viel. Een tweede dader duwde de medewerkster die al in de winkel was tegen de grond. De overvallers eisten geld. Ook laden zij hun tassen vol met sloffen sigaretten. Toen zij hun buit bij elkaar hadden, gingen de daders er rennend vandoor.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *