Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ONDERZOEK NAAR GELD INSPRAAKAVONDEN HOOGSTRAAT SCHIEDAM

SCHIEDAM- De OuderenPartij Schiedam (OPS) en de PvdA zijn sinds november gezamenlijk een onderzoek gestart naar de besteding van het geld bij de vier inspraakavonden over de herinrichting van de Hoogstraat. Na bijna twee maanden ontbreken nog vele antwoorden op vragen over onduidelijke facturen (‘Waar is de opdrachtverstrekking?’). Ook zijn nog lang niet niet alle rekeningen boven tafel. De partijen vragen nu bij het stadsbestuur op opheldering.

De twee willen onder meer weten waar het geld voor externe medewerkers aan is besteed. En waar is de offerte voor deze inhuur? Ook zijn de partijen onder meer benieuwd waarom voor de participatieavonden  extra gespreksleiders nodig waren, bovenop de acht getrainde medewerkers.

In het traject blijkt door de gemeente zaken te zijn gedaan met ‘usual suspects’. Dat roept meerdere vragen op. De twee partijen willen daarom om te beginnen een overzicht van alle gunningen aan ARD (AterlierRuimDenkers) vanaf 2015. En men is zeer geïnteresseerd in de formele verhouding tussen ARD en de gemeente met betrekking tot het gebruik van het pand de Monopole.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *