Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ONDERZOEK NAAR DODE (71) BIJ CAFÉRUZIE

ROTTERDAM- De recherche onderzoekt het overlijden van een 71-jarige man, nadat hij op 22 juli zwaar gewond raakte bij een vechtpartij in een café aan de Wolphaertshof in Rotterdam-Zuid. Op 1 augustus is hij in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

Agenten kregen die vrijdagavond rond 22.00 uur de melding binnen dat er bij het café een vechtpartij was geweest. Twee mannen die op dat moment in het café waren kregen binnen ruzie met elkaar, waarna die ruzie buiten verder ging. Er werd over en weer geslagen, tot op enig moment de 71-jarige man naar de grond werd geslagen. Terwijl de man op de grond lag ging de mishandeling verder. Hij raakte hierdoor zwaargewond aan zijn hoofd en verloor ook het bewustzijn. Het slachtoffer is diezelfde avond naar het ziekenhuis overgebracht. Zijn toestand verslechterde daar.

De recherche is een onderzoek gestart naar de vechtpartij en het overlijden van de man. In dat onderzoek is op 4 augustus een 38-jarige man uit Rotterdam aangehouden als verdachte. Hij was die avond ook in het café aanwezig. De man zit nu vast en wordt komende maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Voor het onderzoek zijn verklaringen van getuigen erg belangrijk. Heeft u nog niet met de politie gesproken, maar was u die avond in het café of heeft u wat gehoord over de vechtpartij, dan kan deze informatie het onderzoeksteam mogelijk verder helpen. Neemt u dan ook contact op met de recherche van district Rotterdam-Zuid en deel uw informatie. Dat kan ook anoniem. Bel 0900-8844 of anoniem 0800-6070.

1 reactie op “ONDERZOEK NAAR DODE (71) BIJ CAFÉRUZIE

  1. Een 38 jarige die een 71 jarige tegen de vlakte slaat? Nou ja, misschien was het wel een aso bejaarde, maar doorgaan terwijl hij al ligt? Geen informatie meer nodig hoor, gewoon in laten slapen om herhaling te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *