Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ONDERZOEK NAAR DODE (51) ROTTERDAM

ROTTERDAM- De politie startte een groot onderzoek nadat maandagochtend 13 juni rond 08.15 uur, in een woning aan de Zaagmolenstraat, het lichaam van een 51-jarige Rotterdammer aangetroffen. Daarbij is de politie dringend op zoek naar informatie.

Rond 08.15 kreeg de politie de melding dat een man bewusteloos in zijn woning zou liggen. Hulpdiensten gingen direct naar de woning, helaas bleek de man overleden. De omstandigheden waaronder de man werd aangetroffen, was voor agenten direct een reden om de woning af te zetten. De Forensische Opsporing deed een uitgebreid sporenonderzoek. Het is nog steeds onduidelijk wat er in de woning is gebeurd en waarom. De politie is een grootschalig onderzoek gestart waarbij minstens 20 rechercheurs zijn aangesloten.

Het slachtoffer is op maandagnacht 13 juni rond 00.28 uur nog in een avondwinkel geweest aan de Bergweg. Heeft u een deurbelcamera, dashcam of andere (bewakings)beelden in de omgeving van de Bergweg, Gerard Scholtenstraat of de Zaagmolenstraat, tussen 00.00 en 08.00 uur? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *