Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ONDERVERHUURDER (52) ILLEGAAL BORDEEL SCHIEDAM OP STRAAT GEZET

SCHIEDAM- Een 52-jarige inwoner van Schiedam-Oost is zijn huis uitgezet, omdat het pand dienst heeft gedaan als illegaal bordeel. De kantonrechter heeft dat bepaald, nadat de woning van de man in de Marconistraat vorig jaar maart werd gesloten op last van de burgemeester. Ook moet de man Woonplus nog 1.781,86 euro betalen aan achterstallige huur van de daaropvolgende maanden, tot het moment waarop Woonplus het contract mocht ontbinden.

In de sociale huurwoning was één prostitutie werkzaam. De woning is in verband met de prostitutie gesloten geweest voor de duur van zes maanden. De sluiting duurde tot 14 september 2020.

De prostitutie in de woning heeft enkele dagen geduurd. In de bestuurlijke rapportage staat dat bij enkele omwonenden is gevraagd of er overlast werd ervaren en dat één omwonende heeft verklaard dat er veel aanloop was bij het pand, op verschillende tijdstippen. Naar aanleiding van een advertentie op de website www.kinky.nl is er op 13 maart 2020 een controle uitgevoerd in de Marconistraat.

De man woonde bijna veertien jaar op het adres in Oost.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

5 reacties op “ONDERVERHUURDER (52) ILLEGAAL BORDEEL SCHIEDAM OP STRAAT GEZET

  1. Het wemelt van de illegale bordelen in Schiedam. De laatste tijd zijn er al verschillende gesloten. Wanneer worden die huisjesmelkers en ander gajes toch eens harder aangepakt???

  2. Er zijn er inderdaad veel meer, maar ik zal nooit mee werken om die arme sloebers te verraden, vind ik laag, ze misdoen er eigenlijk niks mee, hoerenbuurten zie je niet meer en dat kan het aantal verkrachtingen in de kaart spelen, het maakt het in mijn ogen alleen maar veiliger!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *