Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘ONDERNEMERS VLAARDINGEN-OOST ZIEN ZELF AF VAN BEVEILIGING’

VLAARDINGEN- Er staan nog altijd geen slagbomen, hekwerken en camerabewaking op bedrijventerrein Benelux Workpark in Vlaardingen-Oost , omdat de ondernemersvereniging de vereiste vergunningaanvraag zelf heeft ingetrokken. Dat maakt het stadsbestuur duidelijk aan de fractie van ONS.Vlaardingen. Het idee bestond bij ONS dat pogingen het bedrijventerrein te beveiligen telkens werden afgewezen door de gemeente. ‘De vergunning is niet afgewezen, maar de aanvraag is ingetrokken’, laat het stadsbestuur weten.

Uit het vergunningensysteem blijkt dat er op 26 oktober 2018 een aanvraag omgevingsvergunning is ingediend. Deze aanvraag is op 5 november 2018 door aanvrager ingetrokken. De reden van intrekking was dat men een vooroverleg aanvraag wilde indienen om in overleg met de gemeente te bezien wat de mogelijkheid waren. Op 9 november 2018 is vervolgens een aanvraag vooroverleg ingediend. Deze is uiteindelijk op 4 februari 2019 ingetrokken.

De belangrijkste reden waarom in overleg met de ondernemersvereniging de vergunning is ingetrokken, zou zijn dat een duidelijke onderbouwing van nut en noodzaak van de slagbomen ontbrak. Volgens burgemeester en wethouders is het belangrijk om de motivatie voor het plaatsen van slagbomen scherp neer te zetten. De gemeente wil hier constructief in meedenken.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *