Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ONDERNEMER HAAKT AF BIJ OUDE WACHTKAMER VLAARDINGEN CENTRUM

VLAARDINGEN- Het lukt de RET vooralsnog niet om de oude wachtkamer op station Vlaardingen Centrum te verhuren. Het gesprek met een potentiële huurder is onlangs afgekletst, zo laat het ov bedrijf weten.

Sinds de start van de metro op de Hoekse Lijn wordt met pamfletten op de ramen van de voormalige wachtruimte aangegeven dat de wachtkamer te huur staat. De oude wachtkamer heeft een retailfunctie. Geïnteresseerden met een goed plan voor een kiosk op de perrons worden verzocht te bellen met het Rotterdamse ov-bedrijf ( 010-4476514).

De oude stationsrestauratie met wachtruimte op de perrons van station Centrum is in tweeën opgedeeld. Het achterste deel van het gebouw wordt gebruikt als technische ruimte. Aan de voorzijde is plaats voor een kiosk. Ook in de hal van station Vlaardingen Oost is plaats gemaakt voor een kiosk.

De RET streeft met de kiosken op de stations naar meer aanloop. De Rotterdamse vervoerder liet in juni 2018 nog weten in gesprek te zijn met één mogelijke exploitant voor het runnen van kiosken op de stations Vlaardingen Oost en Vlaardingen Centrum.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *