Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ONDANKS AVONDKLOK: RUST IN CENTRUM VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De Vlaardingse politie meldt een rustige binnenstad tijdens de controle op de naleving van de avondklok. De melding lijkt een rechtstreekse verwijzing naar de situatie in Rotterdam-Zuid.

Naar aanleiding van de ongeregeldheden aan de Beijerlandselaan zijn tot nu toe zo’n 20 aanhoudingen verricht. Groepen jongeren (‘bontkraagjes’) zoeken de confrontatie met de politie. De ME deelt charges uit. Er is een noodbevel van kracht. In verband met de ongeregeldheden wordt traangas ingezet.

De politie ontkent te hebben geschoten met rubberen kogels. Wel is een waarschuwingsschot gelost nadat agenten in het nauw werden gedreven.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

7 reacties op “ONDANKS AVONDKLOK: RUST IN CENTRUM VLAARDINGEN

 1. Moet de titel niet zijn ,,dankzij avondklok rust in Vlaardingen?” Te gek voor woorden als je ziet wat die bontkraagjes elders in Nederland iedere nacht presteren. Die hoeven zeker niet te werken de volgende dag. De schavuiten! Geef ze een taakstraf, dat zal ze leren!

 2. Rellen? Ik heb ergens een klein vermoeden dat het ingecalculeerd is en dat het ingezet gaat worden om het leger in te kunnen schakelen… Het woord “Marokkaan” zal in elk geval nergens in de media genoemd worden. Nee, de (rassen-)rellen worden gepresenteerd als het gevolg van tweets van partijen als FvD en PVV. Halsema noemt de rellende Marokkanen en Turken alvast rechts extremisten terwijl de beelden zo duidelijk laten zien wie er rellen. Om met de potteuze Elly Lust te spreken: Allemaal natos (noordafrikaanse teringlijers op sportschoenen).

  Misschien is het wel aardig wanneer D66 nog eens laat weten dat we dankzij hun (een half uurtje korter) deze avondklok hebben.

  En hoor ze nu eens verontwaardigd zijn, de minister-president, de experts en de media, alsof zij zelf worden aangevallen. Dat terwijl de bevolking al een jaar lang wordt aangevallen door die zelfde partijen.

 3. Ik wilde een stevig commentaar geven op het berichtje.
  Maar zoals Hans K en rechtse Bep het verwoord hebben, kan ik daar niets aan toevoegen wat het nog duidelijker maakt.
  Respect
  Alleen heb ik de hoop dat het stemmen in maart doorgaat en een heel groot deel van Nederland wakkker wordt en anderen doen wat ze al vele jaren beloven.

 4. vlaardingen maakt zich klaar voor vanavond, dus gisteren avond was het rustig in vlaardingen. Niet normaal meer wat er momenteel gaande is in Nederland, en de schade? daar draait de belastingbetaler voor op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *