Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OMSTREDEN VIDEO WORDT NIET AANGEPAST DOOR GEMEENTE SCHIEDAM

SCHIEDAM- Burgemeester en wethouders van Schiedam zijn vooralsnog niet van plan om een filmpje aan te passen dat hoort bij de campagne ‘Pact met de Stad’. In de video wordt bijna geheel op taalniveau B1 gesproken (eenvoudig Nederlands). De video wordt door dit taalgebruik ervaren als denigrerend door de OuderenPartij Schiedam (OPS). In antwoord op vragen van OPS laten b en w weten de video niet te wijzigen.

Ondertussen valt de OPS nu ook over het tonen van een vrouw met groene nikab in het promotiemateriaal van de gemeente. OPS komt opnieuw met schriftelijke vragen.

De seniorenpartij wijst er op dat de gemeente Schiedam heeft aangegeven, het nikabverbod te zullen handhaven. Wat OPS betreft is het dan niet handig om een (getekende) dame met een nikab in een filmpje te laten figureren.

De gemeente Schiedam heeft sinds kort de website https://samenwerkeninschiedam.nl/ gelanceerd ter ondersteuning van het streven van het college om met een Pact met de Stad te komen. OPS: ‘Opmerkelijk genoeg is deze website op dit moment uit de lucht.’

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

5 reacties op “OMSTREDEN VIDEO WORDT NIET AANGEPAST DOOR GEMEENTE SCHIEDAM

  1. En terecht dat OPS hierover aan de bel trekt. Want we hebben herhaaldelijk gezien dat één cartoon de wereldwijde moslimgemeenschap meer zegt dan duizend woorden, zelfs al is het in toegepaste Jip en Janneke taal.

    En promotiemateriaal met een boerka erop geeft een heldere boodschap af. Hier wordt door de Gemeente Schiedam duidelijk geadverteerd dat boerka’s welkom en normaal zijn.

    Want er is vooraf natuurlijk wel overlegd of die boerka nou wel of niet in dat promotiefilmpje moest.. Of niet soms???

    Nou Gemeente Schiedam, schiet lekker op met de ISLAMISERING bij jullie! Gaat nu echt snel, hoor! Jullie leggen GVD pontificaal de rode loper uit voor het Kalifaat aan de Noordzee!

    En, wanneer gaat de ISIS-vlag uit op het Stadhuis??

  2. We worden belazerd en bedonderd door die ruggengraatloze Regering en de Gemeentes doen precies het zelfde. Lekker Jip en Janneke taal gebruiken krijg je zeker GEEN verstandige onderdanen mee wat ook de bedoeling daarvan is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *