Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OMSTREDEN LOTERIJ DEELT UIT IN SCHIEDAM

SCHIEDAM – Een zekere Bianca van 38 jaar uit Schiedam heeft 10.000 euro gewonnen in de BankGiro Loterij. Onlangs stond de loterij bij de Schiedamse op de stoep om de cheque te overhandigen, laat de loterij weten in een persbericht.
 
Op de sociale media circuleren waarschuwingen om niet deel te nemen aan de loterij. De BankGiro is onderdeel van de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen N.V. De loterijen bestaan uit naast de BankGiro Loterij ook uit de VriendenLoterij en de Nationale Postcode Loterij.

De Loterijen holding is opgericht als geldmachine van Boudewijn Poelmann en is vooral bedoeld om Poelmann’s geesteskind, het derde wereld persbureau IPS, aan de nodige financiën te helpen, zo onthult Ineke Holtwijk in haar boek ‘De mannen van de droomfabriek’. Het bureau van Poelmann voerde opdrachten uit voor Novib, Kruisraketten Nee en zijn eigen IPS. Inmiddels wordt de loterij ook in verband gebracht met het bevorderen van illegale immigratie en het financieren van milieuterrorisme.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *