Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OMSTREDEN 5G-MASTEN DUIKEN OP IN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Er is een 5G-mast geplaatst op het gebouw Over de Vesten aan de Nieuwe Haven in Schiedam-West, meent Arie Villerius, de fractievoorzitter van LOS. Villerius ziet eenzelfde ontwikkeling op het Bachplein (Groenoord) en in de Woudhoek. In deze laatste wijk zouden al twee 5G masten zijn geplaatst. Villerius – een uitgesproken tegenstander van 5G- heeft begrepen van KPN dat er maar één mast bij zou komen.

De uitrol van 5G in Schiedam is begin februari besproken tijdens een besloten bijeenkomst voor raadsleden.

Het kabinet wil dat gemeenten meer ruimte krijgen om antennes te plaatsen voor 5G-internet op onder meer bushokjes, lantaarnpalen, openbare gebouwen en verkeerslichten. De antennes zijn nodig voor 5G-verbindingen die gebruikmaken van hogere frequenties, die een korter bereik hebben.

Professor Hans Kromhout van de Commissie Elektromagnetische velden van de Gezondheidsraad heeft zich onlangs zeer kritisch uitgelaten over de uitrol van 5G en de huidige veiligheidsrichtlijnen. Dit vooruitlopend op het deze zomer verwachte advies van de Gezondheidsraad over de gezondheidsrisico’s van deze nieuwe, niet geteste technologie.

In Zwitserland en Slovenië en verschillende gemeenten in Italië is democratisch besloten deze techniek voorlopige niet uit te voeren. Frankrijk, Portugal, Spanje en Oostenrijk stellen de uitrol tot nader order uit.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

7 reacties op “OMSTREDEN 5G-MASTEN DUIKEN OP IN SCHIEDAM

  1. Professor Hans Kromhout van de Commissie Elektromagnetische velden van de Gezondheidsraad heeft zich onlangs zeer kritisch uitgelaten over de uitrol van 5G en de huidige veiligheidsrichtlijnen. Dit vooruitlopend op het deze zomer verwachte advies van de Gezondheidsraad over de gezondheidsrisico’s van deze nieuwe, niet geteste technologie.

    Kom in dit land niet over gezondheid voor de bevolking. Je ziet wat ze er NU van bakken ! Waardeloos !

  2. 5G is als militair wapensysteem ontwikkeld, en zal op die manier tegen ons gebruikt worden.

    Laten we eens stoppen met bakkeleien over meningen, en ons allemaal voorbereiden op het moment dat we zometeen echt in een dictatuur wakker worden.

  3. Ik denk dat in deze tijd een kritisch “tegengeluid” wel gepast is. Ik vind dat er eerst uitgebreide, meerjarige(!) onderzoeken gedaan moeten worden naar 5G straling en de effecten daarvan op flora en fauna. Erg belangrijk: deze onderzoeken dienen door verschillende onderzoeksinstanties te geschieden (Instanties die niet (in)direct worden gesteund door de “lobby”).

    Ben erg benieuwd naar de resultaten….

  4. Stop de 5G ik heb er al sinds februari last van. Er was nog geen corona en tevens daar laat ik mijn huisdieren tegen vaccineren. Ik heb hoogtijd oorpijn last van mijn borst en last van hart en dat door 5G brandden lichaam en lijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *