WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OMLEIDING DOOR AANLEG ROTONDE HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Verkeer dat vanaf vandaag gebruik wil maken van de Haakweg in Hoek van Holland krijgt te maken met een verkeersomleiding. Er wordt gewerkt aan de aanleg van een rotonde. De oplevering is naar verwachting medio april. Op 21 januari is een start gemaakt met de aanleg van de rotonde aan de Hoeksebaan-Haakweg, als onderdeel van de H6-weg.

Verkeer vanaf de Haakweg richting de Hoeksebaan en de Slachthuisweg moet omrijden via de Maasdijk (N220) in de richting van Westerlee en de Hoeksebaan (N223). De Prins Hendrikweg en bedrijventerrein De Kulk blijven bereikbaar vanaf de Haakweg en de Hoeksebaan, evenals het fietspad ter hoogte van de kruising en de Haakweg. Er wordt een tijdelijke rijstrook aangelegd, zodat de bedrijven aan de Slachthuisweg (StenaLine / Synres / DSM / Maeslantkering) bereikbaar blijven vanaf de Hoeksebaan.

Mocht u vragen hebben over de werkzaamheden, neemt u dan contact op via tel: 010-4894334, of stuur een e-mail naar Marco Bekker, omgevingsmanager gemeente Rotterdam: ahm.bekker@rotterdam.nl

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

1 reactie op “OMLEIDING DOOR AANLEG ROTONDE HOEK VAN HOLLAND

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *