Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OM KLAAR VOOR VEROORDELING PEDO-JIHADIST (51) VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Het Openbaar Ministerie (OM) heeft vijf punten voor veroordeling van de jihadist Ahmad S. (51) uit Vlaardingen. In de dagvaarding wordt S. beschuldigd van misdaden met een terroristisch oogmerk.

In de periode van 1 januari 2011 tot en met 20 augustus 2018 heeft S. deelgenomen aan een organisatie die de gewapende Jihadstrijd voorstaat, door het plegen van terroristische misdrijven. Het OM heeft het over Islamitische Staat (IS), dan wel Al Quaeda, Ansar al Sharia. S. zou moord en doodslag hebben begaan met een terroristisch oogmerk en met hetzelfde doel ook brand hebben veroorzaakt en ontploffingen. In Vlaardingen was hij al bezig met de bevordering tot eerder vermelde misdrijven, stelt het OM.

S. zou ook meerdere wapens en munitie voorhanden hebben gehad met het oogmerk om een terroristisch misdrijf voor te bereiden of gemakkelijk te maken.

Vorig jaar februari is S. aangehouden in PI ‘De Schie’ te Rotterdam, waar hij op dat moment al vastzat voor het jarenlang misbruiken van drie minderjarige jongetjes (die in een aantal gevallen niet ouder waren dan 7 jaar).

Jihadist en pedofiel Ahmad S. zit momenteel achter slot en grendel van de extra beveiligde inrichting te Vught. Opgeborgen op de speciale Terroristen Afdeling (TA).

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 reacties op “OM KLAAR VOOR VEROORDELING PEDO-JIHADIST (51) VLAARDINGEN

 1. Wat een mooi land is Nederland toch.
  Zal wel een vergissing zijn om deze meneer voor een terrorist, jihadist en pedofiel aan te zien.
  Hij ziet zichzelf waarschijnlijk als een vrijheidsstrijder en jongetjes van 7 jaar kunnen toch zelf aangeven dat ze het niet leuk vinden net zoals meisjes van 7 jaar. Althans, daar zal wel weer één of andere advocaat mee komen aanzetten.

  Volgens velen zijn dat soort gelukzoekertjes e/o groeibriljantjes een grote aanwinst voor Nederland.
  Zit al meer dan 1000 jaar geen kwaad in.

  1. Ach Hans (v.z.m.h),
   Een gevoel is een emotie, en emoties moet hij maar leren uitschakelen. Heeft hij waarschijnlijk binnenkort jaren de tijd voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *