Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OLIEBOLLENKRAAM HOEK VAN HOLLAND MAG 1 OKTOBER TERUG

HOEK VAN HOLLAND- De oliebollenkraam op het Brinkplein in Hoek van Holland mag ook dit jaar al per 1 oktober open. Het Rotterdamse stadsbestuur heeft besloten dat nog eenmaal wordt toestaan dat oliebollenkramen een maand langer (vanaf 1 oktober 2021) een standplaats in mogen nemen.

Op grond van de APV mogen oliebollenkramen officieel van 1 november tot en met 31 januari een standplaats innemen. De oliebollenkramen staan normaalgesproken op andere tijden in het jaar op kermissen en braderieën. Dit was het afgelopen jaar niet mogelijk vanwege de crisis (veroorzaakt door de lockdown). Om de ondernemers van de oliebollenkramen tegemoet te komen mochten zij vorig jaar een maand eerder, vanaf 1 oktober, een standplaats innemen. Dit is goed verlopen. Besloten is om dat ook dit jaar weer mogelijk te maken.

De oliebollenkramen mogen op grond van dit voorstel (na aanvraag) vanaf 1 oktober 2021 t/m 31 januari 2022 een standplaats innemen in een standplaatsvrij gebied. Voor de overige gebieden, die niet zijn aangewezen als standplaatsvrij gebied, wordt een vergunning verleend voor dezelfde periode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *