Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OLIEBOLLENKAMPIOEN SCHIEDAM DEELT GRATIS UIT

SCHIEDAM- Oliebollenbakker Nico Sterrenberg deelt zijn bollen vanmiddag gratis uit aan bezoekers van winkelcentrum de Nieuwe Passage in Schiedam. Een aardigheidje van de winkeliers van de Nieuwe Passage, om te vieren dat het vandaag de eerste koopzondag is van het nieuwe jaar.

De bollen van Sterrenberg zijn wereldberoemd in heel Schiedam. In 2017 goed voor plaats nummer 58 in de allerlaatste oliebollentest van het AD (maar enkele jaren eerder ook wel eens plaats nummer 5). Sterrenberg pronkt dit jaar met het behalen van de titel allerbeste olliebollenbakker van Zuid-Holland. Een uitverkiezing van de oncontoleerbare website Oliebollentestonline.nl. Het gevolg was tijdens oudjaarsdag een ruim honderd meter lange rij wachtenden, inclusief verkeersregelaars en een orgelman om de moed erin te houden, bij een wachttijd van minimaal een uur.

De Nieuwe Passage is vandaag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *