Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OLIEBOLLEN STERRENBERG SCHIEDAM BUITEN TOP 10

SCHIEDAM- ‘In tegenstelling tot voorgaande jaren blijft Nico Sterrenberg dit keer net buiten de top 10’, luidt het eindoordeel van de AD oliebollentest 2016. ‘Geen probleem; hier wordt tegen een schappelijke prijs een bovengemiddelde bol verkocht’, stelt de jury en geeft de Schiedamse kraam aan de Nieuwe Haven het eindcijfer 8.

oliebollen 2 Dinsdag ging het verhaal op de sociale media dat Sterrenberg opnieuw een vijfde plaats had veroverd. Berichten die volop werden gedeeld op de eigen website van de bakker en niet werden tegengesproken. De werkelijkheid blijkt anders nu de krant de echte uitslag heeft gepubliceerd.

Sterrenberg is wel de onbetwiste topper van de regio Waterweg-Noord. In de categorie ‘Zeer Slecht’ vindt u:

Nummer 131, Van de Schee’s Lekkernij, Deltaweg 76, parkeerterrein tuincentrum Vlaardingen . ‘Vreemd allegaartje aan smaakjes, waaronder –dankzij verbrande vruchten- die van houtskool. Als je geluk hebt, koop je hier een prima bol. Bij pech zo een als deze. Eindcijfer 4.’

Nummer 133. Brabantse Gebakskraam Leenders-Verwijk, winkelcentrum Koningshoek, voor AH. ‘Rare vorm, nare smaak .Lijkt op mislukt puddingbroodje. Eindcijfer 3,5.’

2 reacties op “OLIEBOLLEN STERRENBERG SCHIEDAM BUITEN TOP 10

  1. Meneer kan niet tegen kritiek. Toen ik hem aansprak op de minieme vulling van de appelbeignets t.o.v vorig jaar werd hij boos! Ze zijn ook nog duurder geworden. Succes is naar het hoofd gestegen. Hij heeft mij geblokkeerd op Facebook want daar mag alleen positief nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *