Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

OMZEIL OFFICIEUZE MONDKAPPLICHT HOOGSTRAAT SCHIEDAM

SCHIEDAM- Een deel van de winkeliers op de Hoogstraat in Schiedam heeft een semi-mondkapplicht ingesteld onder aanvoering van het Centrummanagement. Bij een aantal winkeliers (niet allemaal!) hangen sinds kort A4-tjes met de tekst ‘Zet hem op!’ Volgens het Centrummanagement is hun mondkap-campagne bedoeld om ‘ongemakkelijke situaties’ te voorkomen. En dat terwijl het zo veel beter kan: als consument met een grote boog om alle winkels met mondkapdwang heen, koop al hun producten online bij de concurrent (tot de dag waarop de laatste poster is verdwenen). Er zijn volop alternatieven. Een overzicht (zet hem op!):

Casa: alternatief 1, alternatief 2, alternatief 3.

Seca Pipas, Portugese delicatessen: alternatief 1, alternatief 2, alternatief 3.

MaartWerk, meubelstoffering: alternatief 1, alternatief 2, alternatief 3.

Cim’s, Sportwear: alternatief 1, alternatief 2, alternatief 3.

Fikat, work-skate-lifestyle: alternatief 1, alternatief 2, alternatief 3.

Love Deco, ballonnen: alternatief 1, alternatief 2, alternatief 3.

Stripes, jeans: alternatief 1, alternatief 2, alternatief 3.

Pita Delicatessen, Cakes: alternatief 1, alternatief 2, alternatief 3.

Met alles wat iedereen nu kan weten is de officieuze mondkapplicht uiterst bedenkelijk. Het sterftepercentage (IFR) met Covid-19 is 0,2 %, dat van griep is ongeveer 0,16 % (Bron: WHO). De niet-medische mondmaskers als middel om de overdracht van het SARS-CoV-19 virus te beperken zijn wetenschappelijk gezien volstrekte kul.

Steeds meer medici spreken zich daarom uit tegen het beleid, hebben zich verenigd en bereiden juridische stappen voor. Zo is er de World Doctors Alliance met Nederlandse vertegenwoordiging van Elke de Klerk. En er is The Great Barrington Declaration, een initiatief van drie medische professoren van Harvard, Stanford en Oxford waarin wordt opgeroepen om het beleid te veranderen.

Ook zijn nog altijd actief America’s Frontline Doctors: een collectief van artsen die Covid-19 hebben behandeld in de eerstelijn. Onlangs baarden zij al opzien door publiek te pleiten voor het onmiddellijk toestaan van HCQ, omdat het levens redt. Hun boodschap werd verwijderd van alle sociale media en genegeerd door de zelfbenoemde ‘kwaliteitsmedia’.
 
Vorige week deden zij wederom opzienbarende uitspraken gericht aan de Amerikaanse bevolking. De strekking: de burgers van Amerika (en de rest van de wereld) zijn slachtoffer van een desinformatiecampagne die niets met gezondheid te maken heeft. Ze roepen burgers op om niet meer bang te zijn, geen maskers te dragen en hun boosheid niet op elkaar te richten, maar op de personen in de media en de politiek die de leugens verspreiden.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

26 reacties op “OMZEIL OFFICIEUZE MONDKAPPLICHT HOOGSTRAAT SCHIEDAM

 1. Tijdens een proces in Neurenberg werd gevraagd aan een verdachte hoe vrijwel de hele bevolking de waanzin aanvaarde. Het antwoord was duidelijk: Het enige wat een regering nodig heeft om mensen in slaven te veranderen is ANGST. Als je iets kunt vinden om hen bang te maken kun je hun alles laten doen wat je wilt.

  Angst en onwetendheid. Zonder onwetendheid geen angst .

 2. Het vrijwillig meewerken aan het installeren van het Chinese Communistische Controle Systeem, met als excuus gebruikend een denkbeeldig niet bestaand ”virus”…… ik zou wel eens willen weten wat deze winkeliers betaald hebben gekregen van deze corrupte en criminelen Schiedamse gemeente en voor hoeveel ze hun ziel hebben verkocht om deze psychologische en fysieke mishandeling/martelings methode te normaliseren voor de echte mens met emotie, gevoel en een gezond verstand.
  Dit heeft totaal niks meer met mens zijn te maken, maar met volledig niet nadenkende gehoorzaamheid en het maar niet willen begrijpen dat dit een onderwerpings methode/ritueel is.
  Ze kunnen deze ontzielde personen werkelijk ALLES laten doen en ze doen het voor hun slavenmeesters.
  Als ze morgen zouden aangeven dat je dit denkbeeldige fake ”virus” kan krijgen door een scheet te laten, lopen ze morgen allemaal met een butplug in hun reet.

  Het gedrag manipulatie en controle experiment waarmee getest wordt is ruimschoots geslaagd ( MK-Ultra Mind Control ).
  Dit heeft werkelijk niks meer met het ”bestrijden van een virus” te maken en ik schaam me echt diep voor het kuddegedrag van deze ”mensen” en ik bidt echt voor ze dat ze snel tot bewustzijn komen en wakker worden.

 3. Mee eens alleen het schoonmaken van mandjes en winkel wagentjes mag wel worden aangescherpt. Bij de lidl was de laatste keer geen desinfecterent middel maar sop.met water alles plakte bij wibra vroeg ik papier en moest ze het vragen aan iemand of ze het mocht pakken. Schandalig. De winkel ketens verdienen genoeg. De karretjes en de mandje moeten al schoon zijn als je naar binnen gaat. We kwamen in een dorp daar staat bij de coop iemand die ze schoonmaakt vuile aan de eene kant schoone aan de andere kant , ook hier bij de plus schiedam woudhoek top!!. Bij aldi was het sop op. Dus hygiënisch?????. Dat zou al een stuk schelen als dat gedaan is voor je binnen komt. De meeste pakken gewoon en maken niets schoon anderhalve meter ho maar bij de action staan ze in het pad te bellen op hun gemak en te appen.Dus gaan niet op zij of lopen ook niet door. Het kan de meeste mensen miet schelen blijkt wel .

 4. Als je geen mondkapje wilt dragen koop dan je boodschappen dan online bij de winkels. Walgelijk bericht om mensen dan maar direct naar een concurrent te sturen. De detailhandel heeft het al moeilijk genoeg.

 5. Mensen ipv weer te mekkeren en weer mee te gaan en weer als een hysterische idioot te gaan schreeuwen naar mensen die niet mee gaan in deze virus gekte.. Lees! En onderwijs jezelf. Ga zelf naar de website van de WHO. Bekijk ZELF! de cijfers van de CDC en trek je conclusie. Vraag je af waarom zoveel doktoren zich uitspreken tegen deze gekte en gecensureerd worden. Door kranten, media, Google, Facebook, Twitter, ect. Vraag uzelf eens af.. waarom u deze mensen niet mag horen en wie bepaalt wat u wel of niet mag horen. Welke mensen schreeuwen het hardst, en welke belangen hebben zij daarbij. Waarom denkt u wat in de geschiedenis is gebeurd, nu nooit meer kan gebeuren? Neem even iets meer tijd en onderzoek zelf, angst is een slechte raadgever. Maar wel een manier om mensen simpel te manipuleren.

  1. Heb onderzoek gedaan maar helaas moet ik blijven concluderen dat de zorg het niet aan kan (en kom niet aan dat de ziekenhuizen leeg zijn, want ik werk in een ziekenhuis). Dus of je Corona nou een griep vind of het serieus neemt, het heeft wel degelijk veel effecten op de zorg en daarmee op alle Nederlanders.

 6. Lekker handig van de redactie (stelletje rand#$%E#@) om de Schiedamse middenstand te slopen.
  Het lijkt welhaast opruiing a.d.h.v. politiek en maatschappelijke beladen kwesties.
  Een voor Waterweg Actueel ten laste te leggen feit.

  1. Snap het ook niet?
   2018 – https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/3904471/ziekenhuizen-vol-door-griep-noord-nederland-lanceert
   2016 – https://nos.nl/artikel/2084678-ziekenhuizen-hebben-handen-vol-aan-grieppatienten.html
   2014 – https://www.rivm.nl/nieuws/griepseizoen-winter-20142015-zwaarder-en-langer-dan-voorgaande-jaren

   En zo kan je een hele lijst neerzetten… Maar de media heeft wat om over te schrijven en het levert lekker veel clicks op. Big pharma in zijn nopjes met de behaalde winsten. Bill Gates heeft nog nooit zo snel zoveel geld verdiend en staat klaar om de hele wereld ieder jaar te vaccineren. Bovendien is hij de grootste donateur van de WHO en ook het RIVM wordt door hem flink gespekt. Niks aan de hand mensen, niet over nadenken.. Lange Frans verhalen.. allemaal debunked door Arjan.. Sure….

   1. Het verschil is, dat mensen met Covid 19 IC bedden nodig hebben. Als jij nou een hartklap krijgt, omdat je je zo druk loopt te maken dat je geen mondkapje op wil, is er geen IC bed voor jou meer vrij. Hou toch op met dat gespit naar complotten en vage vergelijkingen maken. Als je geen kapje op wil doe je het niet, het wordt je gevraagd niet verplicht.

    1. de ic bedden is en was nooit een probleem!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     De coronahuizen in het Rotterdamse Ahoy en Maastrichtse MECC kostten 14 miljoen euro. In beide noodziekenhuizen heeft geen patiënt gelegen. De kosten worden geschat op 14 miljoen euro.

     https://www.trouw.nl/nieuws/niemand-weet-wie-de-ongebruikte-corona-ziekenhuizen-in-ahoy-en-mecc-moet-betalen~b80284ac/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.startpage.com%2F

     https://www.gids.tv/video/199840/zo-ziet-het-coronaziekenhuis-in-rotterdam-ahoy-er-vanbinnen-uit-nunl

  2. Dat door dit bericht opgeroepen wordt om niet meer je boodschappen te doen bij de plaatselijke ondernemers.

   Kunnen zij er wat aan doen dat er te weinig ziekenhuis bedden zijn?

   1. Niet waar. d’r dreigt een tekort aan ic-plaatsen.

    Een gezamenlijke vuist maken tegen zinloze maatregelen zou het beste zijn.

    Kunnen wij als klanten en de winkeliers door het weghalen van die idiote postertjes.

    Denken ze soms dat ze de dans zullen ontspringen bij de grote sloop van het MKB?

     1. niet waar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      De coronahuizen in het Rotterdamse Ahoy en Maastrichtse MECC kostten 14 miljoen euro. In beide noodziekenhuizen heeft geen patiënt gelegen. De kosten worden geschat op 14 miljoen euro.

      https://www.trouw.nl/nieuws/niemand-weet-wie-de-ongebruikte-corona-ziekenhuizen-in-ahoy-en-mecc-moet-betalen~b80284ac/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.startpage.com%2F

      https://www.gids.tv/video/199840/zo-ziet-het-coronaziekenhuis-in-rotterdam-ahoy-er-vanbinnen-uit-nunl

 7. Oh gaat het nu ineens om geld? Dan zijn er wel andere onnodige grote uitgaven van de regering die dom zijn. Die tijdelijke of bedden hadden ze beter kunnen laten staan.

  Maar we dwalen af van het onderwerp: dat hier wordt opgeroepen om de lokale ondernemers te boycotten. Dat lijkt me toch niet de oplossing voor jullie probleem.

  1. Echt die coronagelovigen weigeren om na te denken. Die noodhospitals stonden daar want het was allemaal zo gevaarlijk was. Maar niet heus.! Geen bed was gebruikt. Dus hoezo een IC bedden tekort??

   DAT WORDT ER BEDOELD!!!!!!!!!!!!!!!

 8. Rustig aan en wees respectvol. Beschuldig mij niet van niet nadenken want ik lees allerlei berichten en onderzoeken en op basis daarvan baseer ik mijn ideeën en denkwijze. Wij gaan elkaar nooit overtuigen van onze ideeën mozes. En heel eerlijk, het zal mij niet uitmaken of je wel of geen mondkapje opdoet, ziek wordt of Corona krijgt. Van mij mag je geloven in een hoax, een complot rondom 9/11 of dat de aarde plat is. Wat mij wel interesseert is de huidige druk op de zorg, en vooral dat de reguliere zorg op steeds meer plaatsen wordt afgeschaald. Daar heb ik moeite mee omdat ik zie in mijn omgeving wat voor effect dat heeft op mensen die zorg nodig hebben en mensen die in de zorg werken.

  Maar wederom dwaal je af van het onderwerp van dit bericht dat oproept om de lokale ondernemers te boycotten, waar ik op gereageerd heb.

  1. ‘t hele punt is dat je eerst hier loopt te miepen dat de ic’s volstromen. Ik toon aan dat dit niet juist is. in het voorjaar zijn er twee noodziekenhuizen gebouwd en vervolgens weer ongebruikt afgebroken. Het toont aan dat de nood in het voorjaar niet zo hoog was en het laat zien dat Rutte en De Jonge toen al begrepen dat het ook nooit een probleem zal zijn gebeuren. Dan laat je die noodopvang namelijk staan!!

   WE WORDEN VOORGELOGEN!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *