Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NUL OVERTREDINGEN MAASBOULEVARD SCHIEDAM

SCHIEDAM- Afgelopen avond en nacht zijn er geen overtredingen geconstateerd op de Maasboulevard in Schiedam-Gorzen. ‘Er zijn dus ook geen boetes of waarschuwingen uitgedeeld’, laat een woordvoerder van de gemeente weten.

De Maasboulevard is het sinds gisteravond tussen 22.00 en 07.00 uur een verboden locatie, wat betekent dat mensen die zich daar tussen die tijden toch ophouden het risico lopen op een boete. De gemeente gaat niet over de hoogte van de boete en ook niet over de vraag of het een aantekening op het strafblad oplevert. Dat is aan het OM.

Naar verwachting zullen de maatregelen leiden tot een afname van de nachtelijke overlast die omwonenden geregeld ervaren. De gemeente treft deze maatregelen om de rust terug te brengen en overlast en overtredingen te voorkomen.

De maatregel geldt voor het deel van de Maasboulevard tussen het Hoofdplein en de Jachthavenlaan. De toegang tot de Maasboulevard wordt elke avond afgesloten met hekken. Woningen langs de Maasboulevard blijven gewoon bereikbaar en de Jachthavenlaan blijft open, zodat ook de daar gevestigde bedrijven en jachthavens bereikbaar zijn. Het blijft mogelijk om te parkeren op de Jachthavenlaan.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *