Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘NU PERMANENT TOEZICHT IN ZEEHELDENBUURT VLAARDINGEN-OOST’

VLAARDINGEN- Voor de fractie Boers (fB) in de Vlaardingse gemeenteraad is de maat vol. Er moet nu direct permanent toezicht komen in de Zeeheldenbuurt en Nieuwe Kerkstraat in de Oostwijk. Criminaliteit en overlast zijn er aan de orde van de dag, stelt de fB.

Ron Boers (fB): “Ik heb de burgemeester vandaag gevraagd om directe en concrete actie voor deze buurt, maar die verwijst naar de politie. Het was hier vroeger prima wonen, maar vandaag de dag is de buurt afgegleden naar een vrijstaat voor alles wat verboden is.”

Afgelopen week nog legde Boers de burgemeester acht concrete ideeën voor om Vlaardingen veiliger te maken. “Het is nergens op gebaseerd, maar ik blijf er hoop op houden dat er iets met mijn ideeën gebeurt. De Vlaardingers hebben recht op een veilige stad.”

Afgelopen nacht zijn twee auto’s uitgebrand op de Nieuwe Kerkplaats. Volgens de fB gebeurt drugs dealen aan de lopende band en van leefbaarheid is nauwelijks meer sprake.

Al meerdere keren sprak de fB de gemeente en de burgemeester aan op de problemen in de buurt, maar er is in de ogen van de lokale partij nauwelijks iets gedaan en zeker niets verbeterd.

2 reacties op “‘NU PERMANENT TOEZICHT IN ZEEHELDENBUURT VLAARDINGEN-OOST’

 1. En de reden waarom het uit de hand loopt is het totale gebrek aan handhaving!
  En dat hebben we weer te danken aan onze grote vriend (not) Rutte. Terwijl de polite al jaren schreeuwt om meer mensen,krijgt deze geen mensen extra.
  Dus weet in ieder geval dat als u vvd hebt gestemd,en u last heeft, u er alles aan heeft gedaan om de overlast in stand te houden.
  Ik zie hier binnen 30 minuten 10 overtredingen,en de politie kijkt er naar en doet….. NIETS.
  Waarom doen ze niets..? Omdat ze weten dat voor alle overtredingen ze 30 minuten bezig zijn met administratie,terwijl er belangrijker zaken zijn.
  Oorzaak…Een tekort aan personeel dus,zodat men WEL zou kunnen handhaven!
  Bijkomend voordeel voor de VVD is bovendien dat ook crimineel verkregen geld goed is voor de economie,want ook daar worden spullen van gekocht. (iets met het doel heiligt de middelen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *