Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NU AL OVERLAST DEELSCOOTER GO SHARING SCHIEDAM-OOST

SCHIEDAM- De eerste lukraak geparkeerde deelscooter van het bedrijf GO Sharing in Schiedam is een feit. In de Van Leeuwenhoeckstraat in Schiedam-Oost is gisteravond een scooter van het bedrijf op de zeer smalle trottoirband aangetroffen.

GO Sharing biedt sinds 2 dagen tientallen elektrische scooters aan in Schiedam en Vlaardingen. Vandaag breidt de dienst ook uit naar Hoek van Holland.

In maart kwamen uit meerdere wijken klachten over het parkeren van de deelscooters van verhuurder Felyx. Dit bedrijf belooft de gebruikers aan te spreken op nonchalant parkeergedrag en bij herhaling te beboeten.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “NU AL OVERLAST DEELSCOOTER GO SHARING SCHIEDAM-OOST

  1. Iedereen doet maar wat en pleurt de scooter neer, waar het hem/haar uit komt. Lekker makkelijk, geheel anoniem, dus wat maakt het uit, zal de huurder denken.

    Zo werkt het concept van deze bedrijven ook. Je mag het overal in het servicegebied de scooter plaatsen, want openbare weg en volledig legaal.

    Dat moet ik eens proberen om met mijn particuliere vervoermiddel te doen, dan staan er ineens handhavers voor de deur om mij erop te wijzen, dat ik hinderlijk in de weg sta en het verzoek om deze elders te parkeren.

    Nu zal de verhuurder er ook wel op aangesproken worden, maar het is de vraag of die de huurder gaat vragen om dat de volgende keer niet meer te doen en of de huurder zich daar dan aan houdt. Die zal het een worst zijn, denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *