Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NOODWINKEL HOOGVLIET VLAARDINGEN OPEN

VLAARDINGEN- Supermarkt Hoogvliet opent om 08.00 uur de tijdelijke winkel aan de Westhavenkade 82. Dat is achter station Vlaardingen Centrum (gezien vanaf de Parallelweg). Tot gisteravond is er doorgewerkt om de noodwinkel in te richten. Of dat is gelukt kunt u vandaag zelf ontdekken.

In de afgelopen dagen is het oude pand aan de Paralleweg vrijwel leeggeruimd. De supermarkt was gesloten. Borden aan de voorgevel verwijzen de klanten naar de nieuwe stek aan de overkant van het spoor.

Hoogvliet en woningcorporatie Waterweg Wonen willen samen een nieuwe supermarkt en woningen bouwen op de locatie aan de Parallelweg inclusief het pand ernaast (het gemeentelijke pand Parallelweg 6a). Het plan is hier een supermarkt te bouwen plus bijna veertig sociale huurwoningen met een parkeergarage voor supermarktbezoekers en op de supermarkt een parkeerdek voor bewoners.

Om het project te realiseren zet Hoogvliet in op een tijdelijke winkel in de directe omgeving van de huidige supermarkt. Voor deze tijdelijke locatie kon Hoogvliet kiezen uit twee locaties: locatie Spoor en Sluis en locatie Parallelweg 2, in combinatie met een deel van de locatie BPD. De eerste locatie is het geworden na 2 jaar van onderhandelen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *