WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NOMINATIES VALENTIJNSPRIJS D66 SCHIEDAM

Op de foto: de winnares van 2016, Mieke Wigmans, tijdens de prijsuitreiking.  D66 vertrouwt op de eigen kracht van mensen en heeft grote waardering voor diegenen die de eigen verantwoordelijkheid nemen voor hun leefomgeving, zelf keuzes maken en actief zijn om hun doelen te bereiken, zonder meteen naar de gemeente te wijzen. Het is volgens D66 belangrijk dat deze mensen het respect krijgen dat ze verdienen voor het werk dat ze doen, want ‘deze mensen worden te weinig in het zonnetje gezet.’ Inwoners van Schiedam kunnen bewoners, clubs en verenigingen nomineren, die op vrijwillige basis een positieve bijdrage aan de Schiedamse leefomgeving hebben geleverd.
Op de foto: de winnares van 2016, Mieke Wigmans, tijdens de prijsuitreiking.
D66 vertrouwt op de eigen kracht van mensen en heeft grote waardering voor diegenen die de eigen verantwoordelijkheid nemen voor hun leefomgeving, zelf keuzes maken en actief zijn om hun doelen te bereiken, zonder meteen naar de gemeente te wijzen.
Het is volgens D66 belangrijk dat deze mensen het respect krijgen dat ze verdienen voor het werk dat ze doen, want ‘deze mensen worden te weinig in het zonnetje gezet.’
Inwoners van Schiedam kunnen bewoners, clubs en verenigingen nomineren, die op vrijwillige basis een positieve bijdrage aan de Schiedamse leefomgeving hebben geleverd.
SCHIEDAM- Een D66-traditie in Schiedam wordt ook in 2017 voortgezet: het toekennen van de D66 Valentijnsprijs.

Wellicht kent u een Schiedamse vrijwilliger, club of vereniging die voor de prijs in aanmerking zou kunnen komen. Stuur uw nominatie (of eventueel meerdere), met een korte motivatie waarom deze persoon of organisatie deze prijs verdient, vóór 1 februari naar e-mailadres: d66schiedam@gmail.com.

Een jury, bestaand uit leden van D66 Schiedam, bepaalt vervolgens wie de winnaar wordt. Deze zal op 14 februari door D66 Schiedam getrakteerd worden op een taart.

Winnaars waren de afgelopen jaren onder andere Mieke Wigmans (Stichting J&S), het Suikerzoet Filmfestival, De Ronde Tafel Schiedam (lipdub), Peter Staal (Verspeekpomp) en de bewoners van de Oosterstraat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *