Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NOMINATIE NATIONALE VRIJWILLIGERSPRIJS J&S SCHIEDAM-GORZEN

SCHIEDAM- De Stichting J&S Projecten in de Schiedamse wijk de Gorzen is genomineerd voor de nationale vrijwilligersprijs met het project ‘Krachtige Kinderen Maken De Wijk’ een project wat gedragen wordt door Joke Leenderts en Mieke Wigmans.

Het is alweer 5 jaar geleden dat Mieke Wigmans en Martin Stolk de handen ineen sloegen en Stichting J&S Projecten oprichtten. Inmiddels is Stichting Jongeren en Senioren niet alleen een begrip in de wijk de Gorzen, maar in heel Schiedam. Met maar liefst 30 vrijwilligers is Stichting J&S Projecten actief vanuit 7 locaties in de wijk en met succes.

Stichting J&S Projecten richt zich op de bewoners van de Gorzen, jong en oud. Mieke en Martin zijn altijd betrokken en geïnteresseerd in de verhalen van de bewoners, zij weten wat er in de wijk speelt en waar er behoefte aan is en daar richten zij zich op. Er is zoveel potentie op straat, waar niet altijd iets mee gedaan wordt. En juist dat is de motivatie om zoveel mogelijk connecties te maken tussen (groepen) mensen. Stichting J&S Projecten wil dat Gorzenezen en Gorzenaren zich gehoord en gezien voelen. Op die manier willen zij een wijk creëren waarin iedereen zich veilig voelt, respect heeft voor elkaar en verbonden is met elkaar.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *