Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

MOGELIJKE PROEF MET 5G IN SCHIEDAMS HAVENGEBIED

SCHIEDAM- De Schiedamse haven kan een geschikte locatie zijn voor een eventuele proef met 5G, denkt het gemeentebestuur, maar het opzetten van een proef neemt veel tijd in beslag, eveneens de uitrol van het gehele 5G netwerk. Enige tijd gelegen is de belangstelling voor een eventuele 5G pilot in de haven gepolst bij ondernemers, die hier positief op hebben gereageerd.

In Zwitserland is de uitrol van een omvanrijk 5G-netwerk tijdelijk stop gezet. De Zwitsers willen eerst duidelijkheid over eventuele gezondheidsrisico’s. De Zwitserse Gezondheidsraad waarschuwt voor de gevolgen van de straling. Rond het gebruik van 5G zijn ook al verschillende bindende referenda opgestart. Een daarvan maakt telecomoperatoren verantwoordelijk als er lichamelijke schade zou ontstaan door 5G-straling. Een andere legt zeer strikte beperkingen op aan de straling van dat soort masten en geeft lokale inwoners vetorecht over waar de masten gebouwd kunnen worden.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

11 reacties op “MOGELIJKE PROEF MET 5G IN SCHIEDAMS HAVENGEBIED

 1. Wij willen geen 5G, zeg nee tegen 5G. Test dit maar in jullie huizen en alle bijwerkingen!! Het is niet normaal wat er allemaal voor nieuws komt, wees blij met wat we hebben!!

 2. Nee nee en nogmaals NEE!!! Het is bewezen dat 5G niet voor het welzijn van de mens dient ! Wel voor defensie .5G zorgt daarnaast voor vele fysieke als psychische problematiek waar niemand bij gebaat is.Ik geloof niemand met een beetje verstand hier op zit te wachten. De wereld is aan het vechten tegen het Corona virus . Dat dit er weer van bovenaf ze de 5 G doorheen willen drukken moeten we voor ons en onze kinderen, familie,dierbaren niet accepteren!

 3. Ik ben tegen 5G. Ik geloof niet dat het geen kwaad kan voor onze gezondheid!
  Laten ze eerst eens met bewijs komen. En dan heb ik niet over een of ander professorretje die doodleuk staat te verkondigen dat het echt geen kwaad kan…

  We hebben allemaal inentingen gehad met aluminium. (Wat in het lichaam is opgeslagen) En dan de 5G electromagnetische straling…
  Doodeng…

  Vogels die dood uit de lucht vallen met testen 5G,.Nee, ze weten niet hoe dat kwam..

 4. Absoluut geen 5G! 4G werkt goed en geeft al genoeg ziekmakende straling. Hoe haal je het in je hoofd als gemeente om met de gezondheid van je inwoners te gaan spelen! Er kan op het nodige verzet gerekend worden als deze plannen door de strot van de burger worden gedouwd.

 5. Als je hazmat pakken nodig hebt om communicatie toren neer te zetten in druk bevolkt gebied, zou ik toch echt m’n technologie eens opnieuw uitvinden.

 6. Geen 5G in Schiedam! De enige die er echt voordeel aan hebben zijn high frequency traders. En in de tweede kamer is 5G door staatssecretaris Mona Kramer in een adem genoemd met Crowd Control!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *