Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NOG EEN KEER 45.000 EURO VOOR MEDISCH CENTRUM VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Het aanleggen van tijdelijke parkeerplaatsten bij het Medisch Centrum Hoog Lede in Vlaardingen-Holy gaat circa 45.000 euro kosten. Een deel van deze kosten, circa 26.000 euro, komt voor rekening van het medisch centrum. Het resterende deel moet door de gemeente worden betaald. Bij de prijs inbegrepen zijn de kosten voor het ook weer verwijderen van de parkeervakken over 2,5 jaar. Dan vindt de oplevering plaats van de laatste zevenentwintig woningen en de definitieve aanleg van de Laan op Hooglede. Daarna worden de tijdelijke parkeervakken weer als groenvoorziening ingericht.

Het Medisch Centrum Hoog Lede is sinds eind mei 2019 open. De tijdelijk parkeerplaatsen zijn aangelegd om te zorgen dat er voldoende parkeerruimte aanwezig is. Dat vloeit voort uit de voor het Medisch Centrum verleende omgevingsvergunning.

De komst van het medisch centrum heeft de gemeente Vlaardingen al 80.000 euro gekost aan juridische begeleiding door een advocaat. Door de belanghebbenden zijn in de periode 2016-2019 vele zienswijzen, Wob-verzoeken, bezwaarschriften, beroepen en zelfs een civielrechtelijk kortgeding ingesteld.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *