Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NOG DRIE OBSTAKELS VOOR HEROPENING CHINA GARDEN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Verschillende werkzaamheden, plannen en nieuwe regels bepalen mede het moment van heropening van het populaire Chineesrestaurant China Garden aan de Maasboulevard in Vlaardingen. Allereerst zijn er de stratenmakers, maar ook de sloopplannen voor de panden op de hoek en de verplichte 1,5 meter.

Precies voor het gloednieuwe pand van China Garden wordt de bestrating vervangen in opdracht van de gemeente. De zandhopen voor de deur zijn inmiddels weg, maar het restaurant is nog altijd lastig te bereiken. Verkeer vanaf de Westhavenkade stuit op hekken. Vanaf de Maasboulvard ligt de straat nog opengebroken.

Binnenkort verwacht de directie van China Garden het meubilair uit China. Voorlopig wordt bij de inrichting rekening gehouden met de 1,5 meter die al veel (horeca)bedrijven parten speelt. Overtreding kan een forse boete opleveren en zelfs een gedwongen sluiting.

Wanneer de zaak later dit jaar eenmaal draait wordt waarschijnlijk meer duidelijk over de uitvoering van de sloopplannen voor het blok naast de Chinees. Bemog Projectontwikkeling heeft getekend voor de panden van Pietersen Electra aan de Westhavenkade. Sloop zou noodzakelijk zijn, omdat de conclusies van het funderingsrapport aangeven dat er sprake is van een instabiele funderingssituatie.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *