Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUWJAARSPARTY ROCKART HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Museum RockArt in Hoek van Holland is vandaag extra geopend voor een spetterende nieuwjaarsparty. Iedereen is welkom om samen met de medewerkers van het museum terug te kijken op het jaar 2018, maar vooral om vooruit te kijken naar 2019. En hoe kunnen ze dat het beste doen dan met goede muziek.

Tijdens de party treedt The Rotations op. Deze band, opgericht in 1965, draait nog steeds mee. Er zitten zelfs nog drie leden in de band die er vanaf het prille begin bij zijn geweest. En alsof dit nog niet genoeg is, vind er een gastoptreden plaats van Ray Sanders.

Reden genoeg om de nieuwe vitrines en de rest van de unieke tentoonstelling te bezoeken onder het genot van deze optredens. Museum RockArt is op 20 januari 2019 geopend vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur. U vindt museum RockArt aan de Zekkenstraat 42 in Hoek van Holland.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *