Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUWJAARSCONCERT SCHIEDAM

SCHIEDAM- Wishful Singing verzorgt vrijdagavond 9 januari het traditionele nieuwjaarsconcert in de Westvest90-kerk in Schiedam. Het ‘female a capalle kwintet’, zoals ze zichzelf graag noemen, zingt in het programma Something Old, Something New naast klassieke stukken en volksliederen ook Mr. Sandman van Pat Ballard en Yesterday van de Beatles.

De zangeressen kennen elkaar uit de tijd dat zij samen zongen in het Nationaal Jeugdkoor. Zij besloten hun muzikale krachten te bundelen en hebben zich vanaf dat moment ingezet voor de a capellamuziek, en met succes. Met hun prachtige stemmen, charme, gevoel voor humor en theatrale aanpak weten zij avond na avond het publiek voor zich te winnen. De agenda van de vrouwen wordt niet alleen gevuld door binnenlands concerten. Zo toerden zij al meerdere keren door Japan en speelden zij afgelopen zomer door de Verenigde Staten.

Nieuwjaarsconcert met Wishful Singing
Vrijdag 9 januari 2015, aanvang 20.15 uur.
Locatie: Westvest90-kerk, Westvest 90, Schiedam
Tickets & Info: www.westvest90.nl en 010-4260756. Voorafgaand aan het concert zijn er vanaf 19.30 uur ook kaarten verkrijgbaar in de kerk, tenzij uitverkocht.