WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUWERKERK-VICTORIA`04

VLAARDINGEN- De tweede oefenwedstrijd van Victoria’04 kende twee gezichten. Nieuwerkerk was in de eerste helft de dominerende partij, maar na de rust kantelde het duel in het voordeel van Victoria’04. Aanvankelijk lieten de bezoekers het initiatief aan de thuisclub, die keer op keer de aanval zocht maar even vaak zich vast liep in de hechte defensie van Victoria’04. Na ruim een half uur spelen opende Nieuwerkerk de score met een fantastisch afstandsschot in de kruiing, waarop doelman Dion Engelbracht het antwoord schuldig moest blijven: 1-0.

Na de rust wisselden beide teams een aantal spelers om ook hen de nodige speelminuten te laten maken. Naarmate de wedstrijd vorderde raakte Nieuwerkerk de grip op het duel kwijt. Victoria’04 nam het initiatief over en kwam steeds vaker in het strafschopgebied. Na een uur spelen ontstond er een scrimmage voor het doel van Nieuwerkerk, waarbij de doelman de bal losliet, kwam de bal via Lars Kortleven terecht in de voeten van Nailey Girigorie, die dankbaar profiteerde: 1-1.

In de eindfase bleek de conditie van beide teams nog niet op het gewenste peil te zijn. Een aantal spelers kreeg krampverschijnselen en doelrijpe kansen deden zich nauwelijks nog voor.

Uitslag 1-1 (bij rust 1-0)

Doelpunt Victoria’04: Nailey Girigorie (1-1)

Selectie Victoria’04: Dion Engelbracht, Jens Valk, Vincent van den Bogerd, Oscar Knecht, Jordi de Kimpe, Lars de Visser, Jur de Visser, Joep Cats, Roy Meerten, Lars Kortleven, Nick Verburgh, Nailey Girigorie, Michael Blok, Robbin Winsveen, Shakur Blaaker, Bart van der Hoeven, Miquel Asmus.