WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUWE VVD-WETHOUDER SCHIEDAM TOONT MAANDEN OUDE VOG

SCHIEDAM- Wethouderskandidaat Antoinette Laan (VVD) heeft een maanden oude Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) getoond aan onderzoeksbureau BMC, dat in opdracht van de burgemeester van Schiedam een Integriteitstoets heeft uitgevoerd naar Laan. De VOG was nog in het bezit van Laan vanuit een andere procedure, samen met een uittreksel van het Bureau Kredietregistratie.

Tijdens de hoorzitting door de Commissie Benoeming Wethouders, legt Pascal van Kraaij (OPS), Laan de vraag voor of er sinds het afgeven van de documenten (8 juli 2020,) geen voorvallen zijn geweest waardoor het opnieuw afgeven een probleem zou zijn?

Laan: “Nee, nee… nee. Ik zei ook al voor de grap, tegen die meneer van BMC; je weet toch van welke partij ik kom? Daar ligt alles niet onder één, maar onder twee vergrootglazen. Dus, nee…”

Volgens BMC zijn er van Laan in haar politieke of persoonlijke leven geen ervaringen, activiteiten of omstandigheden bekend die een belemmering vormen voor haar toekomstig functioneren als wethouder van de gemeente Schiedam.

Volgende week komt de commissie met een advies. Naar alle waarschijnlijkheid volgt dan de beëdiging van Laan. Het is dan 6 april, de verjaardag van Laan, die het wethouderschap als een mooi verjaardagscadeau ziet.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “NIEUWE VVD-WETHOUDER SCHIEDAM TOONT MAANDEN OUDE VOG

  1. Door de opmerking van: “je weet toch van welke partij ik kom” moeten juist alle alarmbellen gaan luiden.
    Mevr Verver was er ook van, dhr Opstelten eveneens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *