Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUWE TENTOONSTELLING PRO6 SCHIEDAM

Pro 6SCHIEDAM- Van 22 augustus tot en met 17 september 2015 is er bij PRO6 project space wederom een nieuwe tentoonstelling te bewonderen. Dit is alweer de vijfde tentoonstelling bij PRO6 en deze keer tonen zij fotografisch werk van de Schiedamse fotograaf Gert Jan van Noorden en beelden van de kunstenaar Charles Remeeus. Gedurende de komende periode kan het publiek nog een veeltal aan tentoonstellingen tegemoet zien bij PRO6 aan de Hoogstraat 14 tot en met 18 in het hart van Schiedam.

Pro6 is een nieuw initiatief van zes creatieve ondernemers die middels een pop-up store concept de kans waarnemen om hun activiteiten bij het bredere publiek in het daglicht te zetten. PRO6 is gevestigd aan de Hoogstraat. Pro6 staat vooral voor verbinden, combineren en continu in beweging blijven, kortom in proces zijn.

Naast de basis invulling van de PRO6 pop-up concept store voor designmeubelen, interieur en stoffering, bieden zij in samenwerking met 10dence art collective andere kunstenaars en creatieven in ruime mate een podium om hun werk te tonen aan een breder publiek.

De officiële opening van deze tentoonstelling zal plaatsvinden op  zaterdag 22 augustus om 15.00 uur in de pop-up broedplaats van PRO6 aan de Hoogstraat 14 tot en met 18.

De woordkunstenaars Sander Groen en Manuel Schiesser zullen op ludieke wijze de officiële openingshandeling voor deze tentoonstelling verrichten.

De kunstenaars zijn tijdens de opening aanwezig.

U bent van harte welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *