Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUWE TENNISBANEN BIJ VLTC VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Zondag 30 september zijn de nieuwe banen en het nieuw ingerichte clubgebouw feestelijk geopend tijdens de start van de clubkampioenschappen.

Na maanden voorbereiding en 3 weken hard werken, liggen er 7 vernieuwde banen, inclusief nieuwe netten en bankjes.

Het clubhuis is, dankzij een enthousiaste groep vrijwilligers, gemoderniseerd en heeft een volledig nieuwe look gekregen.

Alle banen en het clubhuis zijn in 2018 voorzien van ledverlichting nadat we in 2016 zonnepanelen op het dak gelegd hebben. VLTC is nu helemaal klaar voor de toekomst.

Voorzitter van Setten over de opening: “We zijn trots op de slagkracht, de expertise en de verbondenheid binnen VLTC. Het is goed om daar even bij stil te staan. Daarnaast is het fijn dat we een goede samenwerking met TV Holy hebben. Zij waren bereid enkele banen beschikbaar te stellen voor onze leden, tijdens de renovatie van onze banen. Een mooi voorbeeld van hoe verenigingen elkaar kunnen helpen”.

Voor nieuwe leden hebben we in verband met onze nieuwe banen een leuke actie. Als je nu lid wordt betaal maar € 50 tot het eind van het jaar. Een mooie manier om kennis te maken met tennis en het gezellige VLTC. Inschrijven kan door het inschrijfformulier in te vullen op VLTConline.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *