WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUWE SPONSOR WERKT AAN SITE CORSO WESTLAND

MAASSLUIS- AVEQ Groep is de nieuwste sponsor van het Varend Corso en dat is te zien. Het team van AVEQ is namelijk meteen aan de slag gegaan om een nieuwe website voor het corso te bouwen. En dat is bij hen in goede handen, omdat ze dagelijks bezig zijn met het bouwen van onder meer websites en apps. Neem dus gerust weer eens een kijkje op www.varendcorso.nl, en kom met de foto’s van afgelopen jaar alvast weer in de stemming voor komende zomer.

Verder beschikt AVEQ over communicatie- en presentatiespecialisten die hard werken aan shows en evenementen, waar ze alles van licht en geluid tot video en grafisch design kunnen verzorgen. Namens AVEQ zit Maarten Breumelhof in de PR-commissie om er persoonlijk op toe te zien dat de nieuwe site helemaal up-to-date blijft.

Dit jaar trekt het Varend Corso op vrijdag 4 augustus weer als vanouds via Vlaardingen naar Maassluis. Het is de twintigste keer dat de stoet van wal steekt en zoals voorgaande jaren worden ook deze zomer weer een half miljoen toeschouwers verwacht. Kijk voor de exacte route per dag en de doorkomsttijden op www.varendcorso.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *