Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUWE SPONSOR DVO’32 VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Afgelopen weekend heeft de sponsorcommissie van DVO’32 een sponsordeal getekend met Rich Energy Nederland BV.

Rich Energy wordt shirtsponsor van een senioren elftal en plaatst daarnaast twee reclameborden langs de hoofdveld. DVO’32 is de eerste voetbalvereniging waar Rich Energy een samenwerking mee is aangegaan.

Rich Energy is een premium en innovatieve Britse energie drank die in de afgelopen zes jaar nauwgezet is ontwikkeld met toonaangevende drank experts. Onlangs is de energie drank ge├»ntroduceerd in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Het is nu verkrijgbaar in Nederland, Belgi├ź en Duitsland.

Het zou gaan om ‘een briljant gemaakte elitaire drank voor de veeleisende klant’. Rich Energy heeft met toonaangevende experts over de hele wereld gewerkt aan alle elementen van dit product en is erg trots om de ‘verhoogde smaak en ervaring’ van de premium energie drank van het Verenigd Koninkrijk op de markt te brengen.

Zowel Rich Energy Nederland BV als DVO’32 is zeer content met de samenwerking en ze hopen deze in de loop der jaren uit te breiden.

De energie drank van Rich Energy zal ook vanaf komend seizoen bij DVO’32 in de kantine verkrijgbaar zijn.

Klik hier voor de website van Rich Energy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *