Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUWE SOCIALE HUURAPPARTEMENTEN HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- De plannen met de nieuwbouw in de Prins Hendrikstraat in Hoek van Holland zijn online gezet door verhuurder WVHwonen.

Het gaat om bijna tachting 2- en 3-kamerappartementen met verschillende indelingen. Alle appartementen krijgen een netto huurprijs onder de laagste huurtoeslaggrens: 550 euro voor de 2-kamerappartementen en 607,46 euro voor de 3-kamperappartementen.

Het ontwerp voor deze nieuwbouw bestaat uit twee gebouwen met in totaal zesenzeventig huurappartementen. Zeventig daarvan zijn 3-kamerappartementen met een oppervlakte van zo’n 75 m². De overige appartementen zijn 2-kamerappartementen met een oppervlakte van circa 60-65 m². De nieuwbouw wordt drie woonlagen hoog: begane grond, eerste en tweede verdieping. Op de begane grond komen ruim twintig appartementen met een eigen tuin. De appartementen op de verdiepingen hebben een balkon of een privé buitenruimte aan de galerij.

De nieuwbouw wordt gasloos en energiezuinig: goed geïsoleerd en voorzien van HR++ glas. Gasloos wonen betekent onder andere dat de bewoners elektrisch koken en dat de woningen worden verwarmd met vloerverwarming. 

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “NIEUWE SOCIALE HUURAPPARTEMENTEN HOEK VAN HOLLAND

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *