Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUWE SITE STADSGEHOORZAAL VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Aanstaande woensdag lanceert de Vlaardingse Stadsgehoorzaal een nieuwe website waar gebruikersvriendelijkheid de hoofdrol zal spelen. Het zal bijvoorbeeld veel gemakkelijker worden om uw kaarten online te bestellen, zowel op de computer als op een mobiel en er komen een aantal handige functies bij, zoals het aanmelden voor een onlinewachtlijst wanneer de voorstelling is uitverkocht.

Vier jaar geleden ging de Stadsgehoorzaal helemaal terug naar de basis, het theater werd in de steigers gezet en vroeg de hele stad eraan mee te bouwen. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een goed draaiend theater, diep geworteld in het Vlaardingse culturele leven. Maar ze zijn nog niet klaar.

“De Stadsgehoorzaal blijft constant in beweging, steeds op zoek naar nieuwe ideeën en uitdagingen”, vertelt het publiciteitsteam enthousiast. “De vernieuwing van de website was de perfecte kans voor de volgende stap in deze beweging. Met vertrouwde en nieuwe bouwstenen creëerden we in samenwerking met B-Creative uit Vlaardingen en Qdentity uitMaasland een pracht van een website voor onze bezoekers. De herkenning blijft maar de jas zit weer lekker!”

Op woensdag 13 februari, 12.00 uur is de nieuwe website van de Stadsgehoorzaal in volle glorie te bekijken via www.stadsgehoorzaal.nl. Om zeker te zijn dat de overgang van oud naar nieuw soepel verloopt, is er op dinsdag 12 februari zowel online als in het theater geen mogelijkheid tot kaartverkoop. U kunt die dag wel terecht op de oude website om het programma te bekijken, informatie op te zoeken of om even afscheid te nemen.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *