Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUWE SHUTTLEDIENST IN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Tussen station Schiedam-Centrum en de bedrijventerreinen Spaanse Polder en Noord-West rijdt een shuttledienst met de naam ZOEFF. Van 6 tot en met 13 februari kunnen mensen deze nieuwe voorziening gratis uitproberen. De shuttledienst is een initiatief van RMC en De Zakenpartner. De shuttledienst is bedoeld voor iedereen die op de bedrijventerreinen moet zijn en de dienst biedt een alternatief voor de auto. De shuttle kan via de website en app gereserveerd worden en mensen worden voor de deur afgezet.
station schiedam 1
De Spaanse Polder en Noord-West zijn in de spits met de auto niet goed bereikbaar. Dat levert vertragingen op voor werkgevers, werknemers en voor leveranciers. Door met ZOEFF te reizen zijn er minder auto’s op de weg en verstoppen de werknemers hun eigen distributiekanalen op het terrein niet meer.

De Verkeersonderneming juicht dit initiatief toe. ZOEFF maakt onderdeel uit van de Marktplaats voor Mobiliteit waarop meer dan dertig alternatieven voor de auto in de spits te vinden zijn. Deze shuttleverbinding zorgt ervoor dat het openbaar vervoer een aantrekkelijk alternatief wordt voor de auto in de spits.

Meer informatie vindt u HIER.