Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUWE KANS RONDKIJKEN UNILEVERTERREIN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Na de zomer komt er een nieuwe gelegenheid om mee te denken over de plannen met het Unileverterrein in Vlaardingen. Deze bijeenkomst in september is een vervolg op de volgeboekte wandeling over het terrein van afgelopen woensdagavond. Aanmelden om op de hoogte gehouden te worden kan nu al via www.toekomstunileverterrein.nl.

De wandeling woensdag was een eerste activiteit in een traject om de omgeving van het Unileverterrein te betrekken bij de (her)ontwikkeling, begeleid door participatie adviseur Kickstad. Op 10 juli vindt een ontwerpsessie plaats met professionals en vertegenwoordigers van lokale (belangen)organisaties.

Eind 2019 verlaat Unilever Research & Development na ruim 60 jaar haar campus in Vlaardingen. Het vrijkomende terrein is gekocht door de Van Adrighem Group. Het doel van de Van Adrighem Group is, samen met de gemeente Vlaardingen, het Unileverterrein te ontwikkelen tot een dynamisch nieuw stuk stad, waar wonen, werken en publieke functies elkaar vinden en versterken.

De eerste stap naar de toekomst, is het uitwerken van deze visie. Van Adrighem Group kiest er bewust voor dat samen met omwonenden en ondernemers te doen. Het eerste moment hiervoor was de wandeling over het terrein. Een gelegenheid die velen aangrepen. Met ruim 150 aanwezigen was het een druk bezochte avond.

Op verschillende locaties is toegelicht wat op hoofdlijnen de visie voor het gebied is en werd het gesprek hierover gevoerd met de aanwezigen. Idee├źn, kansen, meningen en zorgen, alles werd gedeeld. Dit is hele waardevolle informatie voor gedelegeerd ontwikkelaar INSPIRE Real Estate en ontwerpbureau Studio For New Realities. Zij verwerken deze zomer alle input in een concept Masterplan voor het Unileverterrein.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *