WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUWE HORECAPLANNEN MET PAND HOSMAN FRÉRES SCHIEDAM

SCHIEDAM- Er ligt een plan voor de opening van een koffie- en cocktailbar in het hoekpand op de Korte Dam 10 in Schiedam. Het oude onderkomen van Bistro Hosman Frères is na jaren van leegstand onder voorbehoud verhuurd voor 1.500 euro per maand. Wanneer de gemeente de exploitatievergunning en de drank- en horecavergunning verleent opent binnenkort in het 18-de eeuwse optrekje horecabedrijf POST Schiedam. Het gaat om een koffie- cocktailbar met terras.

De nieuwe horecagelegenheid wordt de directe buur van Bed & Breakfast Gusto, met kamers in de stijl van de voormalige Schiedamse scheepswerf. Deze hotelvoorziening in Nieuwe Sluisstraat 2b is op 22 juni officieel geopend.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 gedachten over “NIEUWE HORECAPLANNEN MET PAND HOSMAN FRÉRES SCHIEDAM

  1. Dat werd tijd jarenlang is er verbouwd en nog eens verbouwd.het is een schande dat er aan zo.n historisch pand zolang gesleuteld is vroeger Hosman Frere ik kwam er zo graag het is typisch Schiedam monumentale panden die zolang leegstaan ik ben blij met de nieuwe opening.

    1. Weet iemand hoe het staat met het moderne pand aan de overkant van de straat? Met dat glas en dakterras? Woon nu vier jaar in schiedam en vindt t eeuwig zonde dat een pand op zon locatie leeg blijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *