Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUWE EIGENAAR WIL AF VAN NAAM ‘UNILEVERTERREIN’ VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Het Unileverterrein in Vlaardingen is juridische overgedragen aan de Van Adrighem Group. Met de nieuwe eigenaar van het terrein en de gebouwen, start ook het tijdelijk beheer door Gapph. Voor vragen over het beheer van deze locatie kunt u contact met hen opnemen.

Afgelopen maandag is naast het tijdelijk beheer ook de tijdelijke verhuur van bedrijfsruimtes gestart. De eerste bedrijven worden inmiddels gehuisvest op het terrein! Vanaf komende week verwachten we dat de eerste bedrijfjes naar het terrein verhuizen. Bedrijven zorgen voor sociale controle en veiligheid. Zo houden we het terrein ook na het vertrek van Unilever leefbaar en prettig voor omwonenden, gebruikers en bezoekers.

Nu Van Adrighem eigenaar van het Unileverterrein is, laten ze de naam Unileverterrein langzaam los. Wat de nieuwe naam wordt? Dat blijft nog even geheim. Binnenkort wordt de nieuwe naam en de nieuwe website bekend gemaakt.

Beheeder Gapph is op werkdagen te bezoeken in het hoofdgebouw, telefonisch bereikbaar via 088 62 62 200 (kantooruren, buiten kantooruren alleen voor onraad) en per mail via vlaardingen@gapph.nl. Bij calamiteiten belt u altijd 112.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *