Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUWE EDITIE TALK OF THE TOWN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Aanstaande vrijdag 24 januari is het tijd voor de eerste editie van Talk of the Town in 2020 in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. In deze avondvullende talkshow worden diverse onderwerpen behandeld die spelen in de stad of die bekend zouden moeten zijn in de stad.

Presentator Tjerk van der Ende ontvangt zoals gebruikelijk een aantal politieke gasten. Wethouder Sebastiaan Nieuwland en gemeenteraadslid Frans Hoogendijk, voorzitter van de regiegroep, zijn te gast om te praten over de financiële situatie van de gemeente. Verder neemt gemeenteraadslid Gilles Pappers van ONS.Vlaardingen plaats op de beruchte kruk.

De naam is bekend, maar wat is het nou eigenlijk? Aanloophuis de Groene Luiken bestaat al 25 jaar in Vlaardingen en speelt een belangrijke rol in de levens van vele Vlaardingers. In Talk of the Town verhalen van bezoekers en vrijwilligers.

Ook veel muziek! Rob Lichtendahl maakt Engelstalige ballades over Vlaardingse verhalen. Daarnaast een voorproefje van Muziek bij de Buren. Op 2 februari vindt dit huiskamerfestival plaats. Twee van de optredende acts, Maral & Daan en Los Rancheros, geven een voorproefje van wat de bezoekers kunnen verwachten.

Verder uiteraard weer een Vlaardingse test, de column van Britt Planken en zeer verrassende intermezzo’s.

Kaarten zijn 4 euro per stuk en te koop via stadsgehoorzaal.nl.

Zaal open: 20.00 uur

Aanvang: 20.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *