RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUWE CONTRACTEN ROLSTOELVOORZIENINGEN ROGPLUS

SCHIEDAM- ROGplus heeft per 1 juni een nieuw contract met twee leveranciers voor rolvoorzieningen. Rolvoorzieningen zijn bijvoorbeeld rolstoelen en scootmobielen. ROGplus mag volgens de EU-richtlijnen maar voor een bepaalde tijd contracten afsluiten met zorgaanbieders. Na afloop van deze contracten vindt er een nieuwe aanbesteding plaats. Dit houdt in dat ROGplus opnieuw zorg inkoopt en contracten afsluit.

Het belangrijkste kenmerk van de aanbesteding was de kwaliteit. Niet alleen de kwaliteit van de rolvoorzieningen is bekeken, maar ook de wijze waarop de organisaties omgaan met de cliënt en ROGplus als opdrachtgever.

Wat verandert is de verdeling van het werkgebied. Welke leverancier de rolvoorziening levert is afhankelijk van het woonadres. De adressen met postcodes van 3111 tot en met 3135 worden bediend door Welzorg, de postcodes van 3136 tot en met 3147 zijn het werkgebied van Medipoint.

Daarnaast is het mogelijk voor cliënten om een keer per jaar over te stappen van leverancier. Hier wordt dan geen rekening gehouden met het postcodegebied, want beide leveranciers kunnen in alle postcodegebieden leveren.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *