Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUWE CLIP WESLEY BROENS IN VLAARDINGSE KROEG

VLAARDINGEN- Cafe Matinee aan de Westhavenplaats in Vlaardingen vormt vanmiddag het decor voor de clip van zanger Wesley Broens. Wanneer u het leuk vindt om hierbij aanwezig te zijn kom dan in uw mooiste, grappigste of foutste carnavals outfit. Hoewel verkleed komen niet verplicht is.

De opname draait om de nieuwe carnavals kraker van Zanger & Entertainer Broens. Hij zal deze middag ook nog optreden. Ook André Pronk, Elias van Hes en De Haringkoppen zullen dit feestje meevieren.

Aanvang: 15.30 uur

Ras Hagenees Broens kreeg muziek met de paplepel ingegoten, en na het afronden van zijn opleiding management Toerisme en Recreatie kon de stap naar het podium niet uitblijven.

Na de cafés, voetbalkantines en kleinschalige feestjes kwamen na zijn bekendheid van “OH OH Daar Gaan We Weer” ( opvolger van OH OH Cherso ) de grotere podia aan de beurt. Tijdens zijn verblijf in Spanje voor de opnames van het RTL programma OH OH kreeg Wesley Broens de kans om voor zijn liedje ‘Ik wil L jou’ met de hele cast een mooie videoclip te maken. Deze is op youtube al meer dan ruim 1.000.000 keer bekeken en op spotify al ruim 650.000 keer beluistert. Nog steeds zingt het publiek bij elk optreden dit liedje luidkeels mee.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *