Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUWE BOETEREGEN FOUTPARKEERDERS SCHOLEN SCHIEDAM-NIEUWLAND

SCHIEDAM- Opnieuw zijn bekeuringen uitgedeeld aan foutparkeerders bij het blok basisscholen aan de Thorbeckesingel en de Doctor Kuyperlaan in Schiedam-Nieuwland. In totaal zijn vier bekeuringen geschreven door politieagenten die assistentie kregen van de Lichtblauwe Brigade. Twee keer voor parkeren op het trottoir, een keer voor het negeren geslotenverklaring en een keer voor hinderlijk parkeren.

Ouders zijn al vaker gewaarschuwd dat de politie scherp let op het parkeergedrag rond het blok van de openbare basisschool De Taaltuin en de basisschool voor islamitisch onderwijs Ababil.

Vorig jaar werd bij dezelfde scholen ook al herhaaldelijk geconstateerd dat er met auto’s werd geparkeerd op het trottoir en langs de gele streep. Volgens de politie moeten mensen, en met name kinderen, zich daardoor in allerlei bochten manoeuvreren om er langs te kunnen.

De gemeente Schiedam start aan het begin van het volgend schooljaar een gedragscampagne rond haal- en brenggedrag bij scholen. Mogelijk door een koppeling te maken met ‘De scholen zijn weer begonnen’. Zeker is dat de campagne gemeente breed zal zijn en niet specifiek gericht op een school. Zoveel wil het stadsbestuur er nu al over zeggen naar aanleiding van vragen vanuit de gemeenteraad.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “NIEUWE BOETEREGEN FOUTPARKEERDERS SCHOLEN SCHIEDAM-NIEUWLAND

  1. Die lui zijn te beroert om 100 meter te lopen , het liefst zouden ze met hun auto , zo naar binnen willen rijden om hun kinderen af te willen zetten . Geen wonder dat het diabetesgehalte bij allochtonen zo hoog is .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *