Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUWE BED & BREAKFAST SCHIEDAM VERNOEMD NAAR ‘DE GUSTO’

SCHIEDAM- De nieuwe Bed and Breakfast (B&B) naast de Beursbrug bij de Nieuwe Sluis in Schiedam krijgt de naam ‘De Gusto’. De Stichting Erfgoed Werf Gusto is benaderd door de eigenaren (’t Huis BV) van de B&B om mee te denken over de acht kamers en de eetzaal. Bedoeling is om deze op te sieren met posters en foto’s van schepen en mogelijk andere objecten, die de werf in haar Schiedamse bestaan heeft gemaakt. Zo krijgen de acht kamers een naam die gerelateerd is aan een spectaculair bouwwerk.

Het monumentale pand van de vroegere ijzerhandel Post & Co gelegen aan de Korte Dam, dat in de 70’er Jaren van de vorige eeuw werd aangekocht door wijnhandel Hosman Frères, heeft daarmee een nieuwe bestemming gevonden. Na het vertrek van wijnhandel en bistro Hosman Frères werd het pand voor kortere tijd verhuurd aan diverse instanties. Daar schijnt nu een eind aan gekomen te zijn. Begin april wil B&B De Gusto de eerste gasten ontvangen.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

1 reactie op “NIEUWE BED & BREAKFAST SCHIEDAM VERNOEMD NAAR ‘DE GUSTO’

  1. Superleuk!Dat het op een mooi plekje van Schiedam zit is zeker.
    Zou wel graag een kijkje willen nemen van binnen als dit klaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *