RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUWE AANHOUDINGEN MOORD BOOMGAARDSTRAAT SCHIEDAM

SCHIEDAM- De politie heeft opnieuw twee verdachten aangehouden voor de moord in de Boomgaardstraat in Schiedam. Het gaat om een 32-jarige man uit Deventer en een 37-jarige man uit Schiedam. De twee mannen die afgelopen woensdag zijn aangehouden worden ervan verdacht dat zij de mogelijke daders in de Ooievaarsteeg hebben opgepikt met een auto. De mannen zijn gisteren heengezonden.

Zaterdag 28 december rond 19.30 uur werden schoten gelost in de Schiedamse woning. Hulpdiensten troffen een zwaargewonde 26-jarije man uit Rijswijk aan. De medische hulp mocht uiteindelijk niet baten. Onderzoek wees uit dat drie personen het huis hadden verlaten. Het vermoeden bestaat dat één van hen gewond was geraakt. Over een afstand van ruim 400 meter werd namelijk een bloedspoor aangetroffen. Deze liep tot de Ooievaarsteeg, waar de verdachten waarschijnlijk door een automobilist zijn opgepikt.

De eerste aanhouding in het onderzoek werd verricht op 14 januari. Dit betrof de 41-jarige bewoner van de Schiedamse woning. Woensdag 22 januari werd een tweede verdachte aangehouden, een 31-jarige man uit Den Haag.

Onder andere twintig rechercheurs hebben de zaak in onderzoek. Zij riepen in de uitzending op dinsdag 21 januari via Opsporing Verzocht de hulp van het publiek in. In de tv-uitzending werden er onder meer bewakingsbeelden waarop het verdachte drietal is te zien. Deze beelden zijn afkomstig van bewakingscamera’s die langs de vluchtroute hangen. Het rechercheonderzoek richt zich nog steeds op de derde verdachte die op die beelden te zien is.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.