Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUWBOUW VOOR EURO PRODUCTS MAASSLUIS

MAASSLUIS- MTS Euro Products bouwt een nieuw hoofdkantoor en logistieke centrum op bedrijventerrein De Dijk aan de rand van Maassluis. Het gaat om een bedrijfspand van 30.000m2. Burgemester Edo Haan (Pvda) en directeur Gerrit Malipaard hebben de overeenkomst maandagmiddag ondertekend.

Momenteel heeft het bedrijf in onder meer toilet- en handdoekpapier en poetslappen al twee vestigingen in Maasluis, namelijk in de Heldringstraat en aan de Govert van Wijnkade.

De vestiging in de Heldringstraat is in 2014 nieuw opgeleverd, maar de groei van het bedrijf is zo hard gegaan dat dit pand inmiddels vol staat. Dit pand zal volledig worden ingericht voor de productie en levering van poetsdoeken.

Wethouder Gerard van der Wees (VVD) verwacht binnenkort meer grondovereenkomsten te kunnen sluiten.

Wethouder Gerard van der Wees (VVD) werkt aan de voorbereiding van meerdere koopovereenkomsten voor De Dijk. Tot nu toe bleef het aantal nieuwe bedrijfsvestigingen fors achterblijft bij de verwachtingen.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *