WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

NIEUW SPORTPARK MAASSLUIS KOST 23 MILJOEN

MAASSLUIS- Het gemeentebestuur van Maassluis heeft vandaag de resultaten van een verkenning naar de haalbaarheid van Sportpark Maassluis aangeboden aan de gemeenteraad. De oorspronkelijke investeringsopzet was circa 19,5 miljoen euro. Het is de verwachting dat hier nog ongeveer 3,5 miljoen euro moet worden bijgeplust. De investering komt hiermee uit op zo’n 23 miljoen. Indien geen rekening wordt gehouden met het opnemen van een sporthal in dit project nemen de investeringskosten globaal af met 5,5 miljoen.

Het plan bestaat uit de ontwikkeling van een nieuw multifunctioneel sportpark op een deel van het sportcomplex langs de Dr. Albert Schweitzerdreef en het omvormen van drie sportvoorzieningen tot woningbouwlocaties.

In juni 2018 hebben twee inwoners een plan voor een nieuw multifunctioneel sportcomplex in Maassluis West gepresenteerd. De initiatiefnemers hebben het plan ook gepresenteerd aan de sportverenigingen, het college en de gemeenteraad. Het college heeft destijds het plan ontvangen en heeft de gemeenteraad toegezegd om het plan op haalbaarheid te toetsen.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *